Oldtimer Garage nabij Utrecht

Bent u op zoek naar een oldtimer garage in Utrecht of omgeving? Lorentz APK is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van oldtimers.

Ruime ervaring met Oldtimers

Wij hebben ruime ervaring met oldtimers van diverse merken en types. We begrijpen de waarde van een oldtimer en behandelen de auto’s met het respect dat ze verdienen. We hebben veel onderdelen op voorraad maar gaan ook met alle liefde en plezier voor u op zoek om juist dat onderdeel voor uw geliefde auto te vinden.

Ook voor APK en bij Schade

Heeft u schade aan uw oldtimer? Wij kunnen u hiermee helpen. Zowel met de reparatie als met het in kaart brengen van de schade in overleg met een schade expert van uw verzekeraar. Ook voor de apk van uw oldtimer kunt u terecht bij uw oldtimer garage in de omgeving van Utrecht. Alleen oldtimers van meer dan 50 jaar oud hoeven niet meer gekeurd te worden. Voor jongere oldtimers geldt dat zij vanaf 1 mei 2018 elke twee jaar gekeurd moeten worden.

Voor kleine reparaties kunt u altijd Langskomen

Lorentz APK is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 18.00 uur. Op zaterdag kunt u tussen 10.00 en 16.00 uur bij ons terecht. Voor uitgebreide reparaties, onderhoud en apk kunt u het beste een afspraak maken. Heeft u een kleine reparatie zoals een kapot lampje of hoort u een geluidje wat u niet vertrouwd dan kunt u altijd even langskomen in onze oldtimer garage nabij Utrecht.

Powered by RealGen