Banden

Voor uw autobanden kunt u terecht bij Lorentz APK. Met onze bandenservice
in Zeist bent u verzekerd van de beste banden voor de beste prijs. Wij adviseren u graag over onze verschillende banden. Of het nu gaat of zomer-, winter- of all season banden. Met onze kennis en ervaring kunnen wij u voorzien van alle informatie over kwaliteit, type, profiel en prijs. Daarbij kijken we natuurlijk ook welke band voor uw auto en met uw rijgedrag het best passend is. Ook voor al uw vragen over uw bandenkeuze kunt u terecht bij onze bandenservice in Zeist.

Belangrijke onderdelen van de auto

Autobanden zijn belangrijke onderdelen van uw auto. U maakt hiermee immers contact met de weg. Een autoband moet aan verschillende kenmerken voldoen. Zo moet een band luchtdicht zijn, makkelijk over de weg rollen, weinig geluid maken en stof, vuil en water goed afvoeren. En dat alles onder allerlei weersomstandigheden. En u wilt natuurlijk ook dat uw banden lang meegaan en niet te duur zijn.

Bandenspanning en lichtmetalen velgen

Denkt u ook aan de juiste bandenspanning? Dit is belangrijk voor de wegligging waardoor u veilig en comfortabel kunt rijden. Ook zorgt het voor een beter brandstofverbruik. Wilt u uw bandenspanning laten controleren? Kom dan gerust even langs bij onze garage in Zeist. Wilt u lichtmetalen velgen of sportvelgen onder uw auto? Ook deze kunnen wij voor u monteren. Uw auto krijgt direct een andere uitstraling.  Ook voor het uitlijnen en balanceren van uw wielen kunt u bij Lorentz APK terecht.

Powered by RealGen