APK Service

Voor uw APK in Zeist kunt u terecht bij Lorentz APK. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is in Nederland wettelijk verplicht. De keuring is in het leven geroepen ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

Apk is een Momentopname

Tijdens de APK in Zeist wordt uw auto op een aantal punten gecontroleerd.
Deze hebben betrekking op de verkeersveiligheid, zoals remmen, wielophanging, schokdempers, banden, verlichting etc. Ook de uitstoot van uitlaatgassen en de registratie van de auto worden gecontroleerd. De APK is slechts een momentopname. Uw auto heeft ook onderhoud nodig. Voor de APK is het bijvoorbeeld niet van belang dat dat de olie en koelvloeistof op peil zijn. En voor de APK in Zeist is het belangrijk dat uw auto goed kan remmen maar dat de remblokken al behoorlijk versleten zijn is minder belangrijk. Dat soort dingen vallen onder het onderhoud van uw auto. Dus ook na een goede APK is het belangrijk om uw auto regelmatig te laten onderhouden.   U kunt bij ons terecht voor de APK en roetmeting van personenauto’s, bedrijfswagens en campers tot een gewicht van 3500 kg en een hoogte van 2,70 meter.

Maak nu een Afspraak

U kunt ook voor onderhoud en reparatie terecht bij Lorentz APK in Zeist. U vindt onze garage aan de Professor Lorentzlaan 51A in Zeist. Wilt u een afspraak maken voor een APK of onderhoudsbeurt? Neem dan contact met ons op. Heeft u een kleine reparatie zoals een kapot lampje of een geluidje dat u niet vertrouwt? Dan kunt u altijd even bij ons langsrijden.

Powered by RealGen