Airco Service

Lorentz APK levert airco service in Zeist. Uw aircosysteem zorgt voor een aangename temperatuur in uw auto, ongeacht het seizoen. Goed onderhoud is essentieel om hier optimaal van te genieten. Regelmatige controle beperkt de kans op defecten en dit is dus ook gunstig voor uw portemonnee

Wat kunnen wij voor uw airco betekenen?

Wij leveren de volgende airco service in Zeist:

  • Compleet onderhoud van airco’s voor alle merken
  • Reparatie van airco systemen
  • Vervangen en leveren van interieur- en pollenfilters
  • Reinigen en desinfecteren van airco systemen
  • Levering van verschillende airco onderdelen
  • Onderzoek naar eventuele lekkages.

Moderne apparatuur en goed opgeleide mensen

Lorentz APK beschikt over moderne uitleesapparatuur voor de meeste merken. We werken uitsluitend met goed opgeleide vakmensen en met hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt alles onderhoudsbeurten en reparaties uit.  U bent uw auto nooit langer kwijt dan nodig is.

Voorkom dure reparaties met regelmatig onderhoud

Wist u dat een slecht werkende airco ook gevolgen heeft voor het brandstofgebruik van uw auto? Ook daarvoor is het zinvol om uw airco regelmatig te onderhouden. Een kapotte airco vervangen is een dure aangelegenheid terwijl dit vaak voorkomen kan worden met regelmatig onderhoud. Een goed gekoelde auto zorgt daarnaast voor meer veiligheid en zorgt voor comfort tijdens het rijden. Wilt u gebruik maken van onze airco service in Zeist? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte. U vindt onze contactgegevens op de website. Lorentz APK is gevestigd aan de Professor Lorentzlaan 51A.

Powered by RealGen